Autoklávok

Higiéniai rendszerek a magas szintű biztonság érdekében

A rendelő higiéniája rendkívül fontos – és egyre inkább odafigyelnek rá. Gondoskodjon az Ön, a rendelői csapat és a páciensek teljeskörű védelméről a magas szintű higiéniai biztonság és az átfogó dokumentációs lehetőségek segítségével. A DentsplySirona higiéniai megoldásai fogászati ​​eszközök tisztítására, gondozására, fertőtlenítésére és sterilizálására alkalmasak. 

   
DAC Universal S

Teljes aktivitás a vírusok ellen! A termikus fertőtlenítés a DAC Universallal nem csak baktericid és fungicid, de egyben virucid is. Bizonyított teljes virucid1 aktivitás. Megfelelhet az infekció kontroll előírásoknak egyetlen gombnyomással és elkerülheti a keresztfertőzéseket!

További információ…

 
DAC Premium

A DAC Premium és a DAC Premium Plus ugyanazokat a kettős falú sterilizáló kamrákat (ikerkamrás technológiát) használják, mint a kórházi autoklávok, általánosan alkalmasak minden sterilizálási tételre. Sok időt takarít meg és optimális sterilizációs eredményt nyújt a rendelőben.

További információ…

 
DAC Professional

Függetlenül attól, hogy melyik kamra méret mellett dönt, a DAC Professional és DAC Professional Plus autoklávok biztonságos befektetést nyújtanak. Kielégítik a modern fogászati rendelők igényeit és megfelel a többfázisú vákuummal történő “B típusú” sterilizációra vonatkozó EN 13060 szabványnak. 

További információ…

   
SiroSeal Premium és Professional

A SiroSeal tasakfóliázó gép kiegészíti a higiéniai és sterilizációs folyamatot a sebészeti kézidarabok biztonságosabb és gyorsabb becsomagolásának elősegítésével a sterilizációs eljárást megelőzően.

 

 
NitraDem Direct Connect

Közvetlen kapcsolat a központi vízhálózatba. Jó minőségű desztillált vízzel látja el az autokláv készüléket. Megfelel az EN 1717 szabványnak, mely engedélyezi a központi vízhálózat és az autoklávok közti közvetlen kapcsolatot. Teljesítménye elegendő három autokláv készülék egyszerre történő ellátásához is. 

 

 
Sirodem

A Sirodem ideálisan illeszkedik a vizet egyszerűen és költséghatékonyan tisztító és teljesen demineralizáló készülékek közé. A rendszer bármikor másodpercek alatt csatlakoztatható, ha kiváló minőségű, teljesen demineralizálált vízre van szükség.

 

 
Letölthető dokumentumok