Intraorális képalkotás

Minden rendelő más

Minden fogorvosnak megvan a saját igénye és követelménye. Minden rendelő más – a betegek számától a berendezésig és az építészeti tervezésig. Az intraorális röntgenkészülékek modularitásának köszönhetően a Dentsply Sirona tökéletes röntgensugaras megoldást kínál minden fogorvosnak és minden rendelőnek. Az intraorális röntgencsalád mindig megfelelő választás, lehetővé teszi a teljes rugalmasságot és az optimális munkafolyamatot minden követelményhez a hardver és szoftver megoldások tökéletes kombinációja révén.

Mi teszi annyira különlegessé az intraorális családot?

 • Rugalmasság 
  Különböző karhosszúságok és beépítési lehetőségek, WiFi vagy USB opciók, 3 szenzor méret.
 • Hatékony munkafolyamatok
  Szék melletti képalkotás a legmagasabb minőséggel közvetlen elérhetőséggel.
 • Optimális képminőség
  Lehet szenzor vagy szkenner, mindig éles, nagy felbontású képet kap a legalacsonyabb dózis mellett az ALARA szerint.
 • Szoftver integráció
  A Sidexis 4 képalkotó szoftverrel való intelligens beágyazás nemcsak a kezeléshez biztosít több lehetőséget, hanem a betegek kommunikációjához is.

 

Intraorális termékcsalád

A megfelelő megoldás minden munkafolyamat számára. Függetlenül attól, hogy első lépéseket teszi a digitális világ irányába, vagy egy teljesen digitális rendelőt hoz létre, az intraorális röntgencsalád által kínált megoldások mindig megfelelő termékeket kínálnak az Ön egyedi munkafolyamatához. Függetlenül attól, hogy zökkenőmentes átállást keres a félig digitálisról a teljesen digitálisra, vagy analógról digitálisra.

Xios XG szenzor minden digitális előnnyel Xios Scan a digitális kezdetekhez Heliodent Plus Imaging szoftver Sidexis 4
 
Letölthető dokumentumok