Tervezés a CEREC-el

CEREC szoftver
Kiváló restauráció ajánlatok és könnyű kezelhetőség

Gyors és könnyű tervezés: a CEREC szoftver az egész képet analizálja és az eredményeket kiváló restaurációs ajánlatok kidolgozásához használja. Ezzel időt nyer magának és  gyorsabban juthat a folyamat utolsó lépéséhe – a gyártáshoz. Az intelligens automatizálás lehetővé teszi a gyors, könnyed folyamatot. A CEREC szoftverrel biztos lehet benne, hogy a páciensek számára mindig a legmagasabb minőséget és esztétikát kínálja.

 

CEREC szoftver előnyei
  • Könnyű, felhasználóbarát működés
  • Biogén számításon alapuló esztétikai helyreállítási javaslatok
  • Gyors folyamat az automatizálás és fogszín meghatározás magas fokának köszönhetően
 
Kimagasló restaurációs javaslatok 

Egy digitális lenyomatvétel elkészítése a CEREC Omnicam segítségével egy folyamatos video feldolgozás. Egyszerűen fogja meg a szkennert és vezesse a CEREC Omnicam-t közel a fogak mentén. Nincs szükség időigényes előkészületekre egy precíz szájon belüli lenyomatvételhez.
 

Biojaw

A CEREC szoftver csúcspontja a Biojaw folyamat. A szoftver biostatikus eljárást alkalmazva páciensre szabott kezdő restaurációs ajánlatot készít a beszkennelt fogak alapján. A legtöbb esetben ez a javaslat közvetlenül a gyártási folyamatra léphet. 

 

Egyszerű használat

A jól felépített, intuitív felhasználói felület, valamint a súgó funkciók csökkentik a tanulási időt és biztosítják, hogy a  szoftver a kezdetektől fogva könnyen használható legyen.

 

Magas fokú automatizáció

A szoftver automatikusan felismer olyan információkat, mint a restauráció típusa, a beillesztési tengely optimális beállítása és a bukkális regisztrálás. Időt takarít meg és az esztétikai eredményekhez kevesebb lépés szükséges.

 

Fogszín meghatározás

A szoftver segít a megfelelő színárnyalat kiválasztásában az új “Shade Detection” funkciónak köszönhetően.

 

Virtuális artikulátor

Az artikulátor funkcióval meghatározza mind a statikus, mind a dinamikus érintkezési felületeket, és megfelelő funkcionális záródást ér el.

 

 
Letölthető dokumentumok