Orthophos család

Sokoldalú, akár a rendelője. Az Orthophos család gyors, precíz és biztonságos munkát biztosít a mindennapokban. Ismerje meg röntgenkészülékeinket. Mindhárom készülék a DentsplySirona teljeskörű szakértelmével került kialakításra a legjobb képminőségért és a kiváló programokért, amik minden igényt kielégítenek. A digitális képalkotás belépő szintjétől a legmagasabb szintű specializációig optimális támogatást kap a változatos klinikai esetekhez.

Orthophos SL: A csúcsminőségű 2D/3D röntgenkészülék a legjobb képminőséggel azoknak, akik még többre vágynak

Orthophos S: Magasszintű 2D/3D röntgenkészülék széleskörű lehetőségekkel valamennyi praxis számára

Orthophos E: Visszafogott, belépő szintű 2D készülék a gazdaságos és ditalizálódni vágyó rendelőknek

 

Orthophos család tagjai

Orthophos E (2D) Orthophos S (2D/3D) Orthophos SL (2D/3D)
Visszafogott, belépő szintű 2D készülék a gazdaságos gondolkodású és digitalizálódni vágyó rendelőknek A megbízható, teljeskörű megoldás, széleskörű 2D és 3D lehetőségekkel – optimális a mindennapi feladatok ellátására A csúcsminőségű modell a legjobb képminőséggel a legújabb technológiákkal – azoknak akik többre vágynak
Változatok
Orthophos E 2D
Opcionális Cephalo (bal)

Páciens pozícionálás
Manuális

Panoráma technológia
CsI szenzor

Változatok
Orthophos S 2D
Orthophos S 3D
Opcionális Cephalo (jobb vagy bal)
3D-FoV ⌀ 5×5,5 – ⌀ 11×10

Páciens pozícionálás
Automatikus

Panoráma technológia
CsI szenzor
Autofókusz

Változatok
Orthophos SL 2D
Orthophos SL 3D
Opcionális Cephalo (jobb vagy bal)
3D-FoV ⌀ 5×5,5 – ⌀ 11×10

Páciens pozícionálás
Automatikus

Panoráma technológia
DCS szenzor
Autofókusz

 

Pillantsunk az előnyökre

Különböző modellek, közös DNS. Az Orthophos készülékek mind ugyanarra a sikeres hardware és software rendszerre épülnek:

Hatékony diagnosztika a kiváló képminőségnek köszönhetően

Az ALARA elvet folyamatosan szem előtt tartva, 2D készülékeink az adott indikációkhoz szükséges képminőséget biztosítják a lehető legalacsonyabb dózissal.

Biztosítsa rendelője zavartalan működését a már bizonyított minőségre támaszkodva

Eredeti német gyártmányú készülékünk már többszázezer példányban került eladásra világszerte, és tényként állíthatjuk: Az Orthophos készülékek osztályukban a legmegbízhatóbbak.

Reprodukálható eredmények a könnyű kezelhetőségnek köszönhetően

A stabil pácienspozícionáló rendszerek, valamint az intuitív kontrol panel úgy kerültek kialakításra, hogy minimalizálják a tanulási görbét és támogassa praxisa hatékonyságát.

Digitális előnyök, melyek megkönnyítik életét

Nincs sötét szoba, nincsenek kemikáliák, alacsonyabbak a költségek, kisebb a dózis, gyorsabb a workflow. Ez csak néhány a számos előny közül, melyeket rendelőjébe hozhat digitális 2D családunkkal.

Bővítse rendelője portfólióját modern kezelési megoldásokkal (3D)

Okos kezelési megoldásaink tökéletes kiegészítői röntgen készülékeinknek, mellyel új lehetőségeket kínálunk rendelőjének most és a jövőben.

 

Cephalometriás felvételek

Az Orthophosnál lehetőség van cephalometriás kar felszerelése akár utólag is. Választható jobb- és baloldali kivitelben is, hogy biztosan elférjen röntgenhelyiségébe.

Cephalometriás programok, melyek lefedik a teljes orthodonciai igényt

Dedikált szenzorral készíthet laterális és szimmetrikus postero-anterior vagy antero-posterior felvételt, valamint carpus képet. A rossz pozíciójú fogak pontos helyzetének meghatározásához ugyancsak használható a 3D röntgenfelvétel.

 

Autofókusz – Automatikusan a legélesebb kép

A nagy felbontású panoráma röntgenfelvételhez a jól fókuszáltság elengedhetetlen. Az állcsontnak mindig a készülék éles képrétegébe kell essen. Ehhez az Orthophos többezer külön képet készít egyetlen felvételkor és automatikusan felismeri azokat a területeket, ahol az állcsont optimális pozícióban helyezkedik el. Ezeket egyetlen maximális élességű képpé alakítja, mindenféle közti lépés nélkül.

Elérhető: Orthophos S, Orthophos SL

 
Könnyű használat, biztonságos pozícionálás

Az orvos számára a röntgenkészülék használata két dologról szól: A lehető legszebb felvétel és a páciens kényelme. Az Orthophos Family mindkettőt biztosítja egyedülálló megoldásaival:

  • Intuitív felhasználói felület az EasyPad-del.
  • Automatikus pozícionáló elemek – occlusalis harapásrögzítő és a hárompontos fejtámasz.
  • Integrált fejméret meghatározás.

Elérhető: Orthophos S, SL

 
DCS – Egyedülálló élesség a finom részletekért

A Direct Conversion Sensor (DCS) újrafogalmazta a panoráma felvételek standardját. A röntgensugarak egyből elektromos jellé alakítódnak át – szemben a konvencionális rendszerekkel, nincs jelveszteség a fény konverzió során. Ez több képinformációt jelent. Az eredmény, egyedülállóan magas szintű élességgel bíró felvételek, még extrém alacsony dózis esetén is.

Elérhető: Orthophos SL

 
Hangulatfény

A több mint 30 féle hangulatfénnyel az Orthophos SL kellemes atmoszférát nyújt az orvosnak és pácienseinek, valamint tökéletesen illeszkedik a már meglévő modern rendelői kinézethez.

Elérhető: Orthophos SL

 

3D Képalkotás

Még pontosabb diagnózis, egyértelműbb válaszok: A 3D képalkotás rengeteg előnnyel jár. Legyen szó torlódott fogakról, váratlan gyökércsatorna formációkról, rejtett csatornákról, vagy temporomandibuláris ízületi anomáliákról, a 3D felvételek értéke a diagnosztikában felbecsülhetetlen. Továbbá egyszerűsíti a páciens kommunikációt, mely segíti kezelési terveinek magabiztosabb elfogadását.

Elérhető: Orthophos S, Orthophos SL

 
Változatos 3D volumenek

A látótér az orvos igényeihez igazított. Kezdve az 5×5,5 cm-es FoV-vel endodonciai vagy egy implantos esetekhez, egészen a 11×10 cm-es FoV-ig a komplett fogazat és a felső légutak analíziséhez, eldöntheti melyik volumen a legmegfelelőbb az Ön számára.

 
MARS a fényesség kiküszöbölésére

A fém idegentestek jelenléte nagy kihívást jelent a 3D felvételeknél. A 3D rekonstrukciónál a radiopak tárgyak árnyékolnak és csíkokat, sugarakat hoznak létre a röntgenképen. Ez különösen igaz a fémrestaurációkkal rendelkező páciensekre, ahol ezek az effektek megnehezítik a diagnózist. A MARS (Metal Artifact Reduction Software) csökkenti a fémek zaját a 3D felvételeken. Ez javítja a képminőséget és segíti a diagnózist, az azt nehezítő tényezők kiiktatásával.

 
HD mód (3D)

A DentsplySirona készülékek alapbeállításként SD (Standard Definition) módban üzemelnek kiváló egyensúlyban tartva a képminőséget és a dózisértékeket a mindennapi használathoz. Bizonyos indikációknál azonban, pl. gyökércsatorna lefutások, a HD (High Definition) mód megmutatja nekünk az összes szükséges részletet, egyetlen gombnyomásra.

 

Letölthető dokumentumok