CAD/CAM

CAD/CAM megoldások fogászati ​​rendelőkhöz

Képzelje el, hogy pácienseinek egy látogatás alatt fogpótlást tud felajánlani – különböző anyagokkal. Mi lenne, ha implantos és fogszabályozós kezeléseket is nyújtani tudna a rendszerrel? Milyen lehetőségeket nyitna ez meg Önnek? Hatékonyság, nagyobb hozzáadott érték és biztonság; a CEREC pont ezt teszi lehetővé. A pácienseknek a CEREC – anyagtól függetlenül – a gyorsaságot és a kényelmes kezelést jelenti lenyomatvételi kanál nélkül, zavaró utóérzet nélkül. Ez egy win to win szituáció: a CEREC rendszert övező nagy érdeklődés mellett a páciensek a legjobb kezelést kapják.

 

   

1. lépés: scan

Kímélje meg pácienseit a hagyományos lenyomatvételi kanál kellemetlenségétől. Használja a CEREC Omnicam-et, precíz 3D képekért, természetes színekkel. Újdonságként: használja az Open Scan Export-ot, hogy könnyen exportálhassa a beszkennelt eseteket STL formátumban.
 

2. lépés: tervezés

A teljes scan feldolgozása után a CEREC szoftver kiváló restauráló javaslatokat tesz. Ez felgyorsítja a gyártáshoz vezető utat.
 

3. lépés: gyártás

A CEREC faragó és csiszoló egysége és a CEREC szoftver kapcsolata optimális. A restauráció tervezése nagyon precíz, sima felületeket és sarkokat, szép barázdákat ad a restaurációknak.

 

4. lépés: szinterezés, zománc

A restaurációkat  a CEREC SpeedFire kályhában szinterezik és zománcozzák rendelői környezetben. A technológiának köszönhetően a szinterező és kiégetési idő rendkívül rövid.

 

 

 

Együléses fogászat

Restauráció együléses fogászatban az elérhető anyagok széles választékával a lenyomattól a beragasztásig kompletten csak a CEREC-el lehetséges.

 

Fogszabályozás a CEREC-el

A CEREC Omnicam szkennerrel és a CEREC Ortho szoftverrel könnyedén és gyorsan hozhat létre digitális lenyomatot az egész állkapocsról. A lenyomatvételi adatok felhasználhatók  fogszabályozó  készülékek tervezésére és gyártására – például az Invisalign® clear aligner kezelése. Rengeteg időt takaríthat meg a hagyományos módszerekhez képest, nincs szükség fizikai modellek készítésére és szállítására. A kezelés sok esetben jóval korábban elkezdődhet, mint általában.

 

Implantológia  a CEREC-el

A CEREC rendszer ideális  az Ön számára, hogy mint fogorvos, minden folyamatot a saját rendelőjében tartson.

 

CAD/CAM anyagok

A CEREC rendszer a felhasználható anyagok széles skáláját biztosítja – egyedi fogpótlásokhoz, mint koronák, inlayek, onlayek, héjak, hidak, abutmentek.

 
Letölthető dokumentumok