Orthophos SL (2D/3D)

Többet látni. Többet csinálni.

Csúcsminőségű 2D/3D hibrid készülék azok számára, akik a legfejlettebb technológiákkal dolgoznak és azoknak, akik egyszerűen többre vágynak. A beépített Direct Conversion Sensor (DCS) teljesen újrafogalmazza a panoráma felvételek standardját – kivételes élességet nyújtva. A Sharp Layer technológia autofókuszált panoráma felvételeket biztosít a bonyolult anatómiai esetekben is. Az Orthophos SL garantálja a lehető legkönnyebb használatot az automata pácienspozícionálással, az EasyPad-del való intuitív beállítással és személyre szabható hangulatfénnyel is rendelkezik az exkluzív megjelenésért. És mivel a Dentsply Sironánál a jövőre való felkészülés elsődleges, a cephalo kar és a 3D fejlesztés akármikor utólagosan is beépíthető.

 

Az Orthophos SL készülék előnyei

Az Orthophos SL-lel rendelője felkészült a 2D és 3D felvételeket igénylő esetek széles választékára.

 • Elképesztő felvételek
  Egyedülálló DCS szenzor a legjobb képminőségért.
 • Rétegenkénti fókusza
  A Sharp Layer technológia lehetőséget ad arra, hogy megbízható élességgel jelenítsen meg különböző rétegeket.
 • Optimálisan pozícionált felvételek melyek könnyen reprodukálhatók
  Az automata pácienspozícionálás az occlusalis harapásrögzítővel és az intuitív EasyPad-del stabilitás, kiszámíthatóságot nyújt. Automatikusan beállítja a páciens fejének korrekt dőlésszögét, így végre elhagyhatja a szükségtelenné vált ellenőrző felvételeket.
 • Átfogó panoráma és cephalometriás programok
  Szárnyas, sinus vagy cephalo felvételekhez a jobb vagy bal cephalo kar opcionális és bármikor utólagosan is beépíthető.
 • 3D felvétel az Ön igényeinek megfelelően
  A Low Dose és HD funkciók segítségével 3D felvételeket készíthet akár már egy 2D röntgenfelvétel dózisával és HD felvételeket 80 mikrométeres felbontásig.
 • Választható 3D volumenek
  5 x 5,5 cm-től egészen 11 x 10 cm-ig.
 • Biztonságos és bizonyított pácienspozícionálás
  Motoros halánték- és homloktámasz, automata fejméret mérés, fény lokalizátorok és erős fogantyúk
 • Kellemes környezet
  A hangulatfény több mint 30 színnel elérhető
 
 DCS – Egyedülálló élesség a finom részletekért

A Direct Conversion Sensor (DCS) újrafogalmazta a panoráma felvételek standardját. A röntgensugarak egyenesen elektromos jellé alakítódnak át – szemben a konvencionális rendszerekkel, nincs jelveszteség a fény konverzió során. Ez az Ön számára több képinformációt jelent. Az eredmény, egyedülállóan magas szintű élességgel bíró felvételek, még extrém alacsony dózis esetén is.

 
Sharp Layer Technológia

A Sharp Layer technológia lehetőséget ad arra, hogy megbízható élességgel jelenítsen meg különböző rétegeket.

 

Autofókusz – Automatikusan a legélesebb kép

Bizonyosság a többet látásban: Nagy felbontású panoráma röntgenfelvételhez a jó fókuszáltság esszenciális. Az állcsontnak mindig a készülék éles képrétegébe kell essen. Ehhez az Orthophos többezer külön képet készít egyetlen felvételkor és automatikusan felismeri azokat a területeket, ahol az állcsont optimális pozícióban helyezkedik el. Ezeket egyetlen maximális élességű képpé alakítja, mindenféle közti lépés nélkül.

 
Cephalometriás felvétel

Az Orthophos SL 3D-nél lehetőség van cephalometriás kar felszerelése bármikor, akár utólag is. És, hogy biztosan illeszkedjen röntgenhelyiségébe választható jobb- vagy baloldali kivitelben.

Cephalometriás programok, melyek lefedik az összes orthodonciai igényt

Dedikált szenzorral készíthet laterális és szimmetrikus postero-anterior vagy antero-posterior felvételt, valamint carpus képet.

 
Könnyű használat, biztonságos pozícionálás

Önnek, a röntgenkészülék használata két dologról szól: A lehető legszebb felvétel és a páciens kényelme. Az Orthophos SL 3D mindkettőt biztosítja egyedülálló, levédett megoldásaival:

 • Intuitív felhasználói felület az EasyPad-del
 • Automatikus pozícionáló elemek, mint az occlusalis harapásrögzítő és a hárompontos fejtámasz
 • Integrált fejméret meghatározás

 

Hangulatfény

A több mint 30 féle hangulatfénnyel az Orthophos SL 3D kellemes atmoszférát nyújt Önnek és pácienseinek, valamint tökéletesen illeszkedik az Ön által választott modern rendelői kinézethez.

 
Változatos volumenek

Látóterünket az Ön igényeihez igazítottuk. Kezdve az 5×5,5 cm-es FoV-vel endodonciai vagy egy implantos esetekhez, egészen a 11×10 cm-es FoV-ig a komplett fogazat és a felső légutak analíziséhez, eldöntheti melyik volumen a legmegfelelőbb az Ön számára.

 
3D képek
MARS a fényesség kiküszöbölésére

A fém idegentestek jelenléte nagy kihívást jelent a 3D felvételeknél. A 3D rekonstrukciónál a radiopak tárgyak árnyékolnak és csíkokat, sugarakat hoznak létre a röntgenképen. Ez különösen igaz a fémrestaurációkkal rendelkező páciensekre, ahol ezek az effektek megnehezítik a diagnózist. A MARS (Metal Artifact Reduction Software) csökkenti a fémek zaját a 3D felvételeken. Ez javítja a képminőséget és segíti a diagnózist, az azt nehezítő tényezők kiiktatásával.

 
HD mód (3D)

A Dentsply Sirona készülékek alapbeállításként SD (Standard Definition) módban üzemelnek kiváló egyensúlyban tartva a képminőséget és a dózisértékeket a mindennapi használathoz. Bizonyos indikációknál azonban, pl. gyökércsatorna lefutások, a HD (High Definition) mód megmutatja nekünk az összes szükséges részletet, egyetlen gombnyomásra.

 

Letölthető dokumentumok