DAC Premium

Könnyen elérhető, legmagasabb színvonal

A DAC Premium és a DAC Premium Plus ugyanazt a kettős falú sterilizáló kamrákat (kettős kamra technológia) használja, mint a kórházi autoklávok. A kamrákat gőzzel előmelegítik, majd sterilizálásra használják. Időt és energiát takarít meg, és mind Önt, mind pedig a betegeket a lehető legjobb sterilizálással védi megbízható és jogilag megfelelő módon. Az ikerkamrás technológia is döntő jelentőségű, mivel a levegőt nagyon gyorsan kiürítik az eszközök üregéből, sterilizáló csomagokból és kamrából. 

 

Használja ki számos kényelmi funkcióját
 • Kétkamrás technológia
 • Intuitív és egyszerű kezelhetőség a színes érintőképernyőn keresztül
 • Egyszerű telepítés önálló eszközként
 • Dokumentáció nyomtatással, CF kártyával vagy közvetlenül a számítógépen további dokumentációs szoftver nélkül lehetséges
 • Megfelel a jogbiztonság minden vonatkozó normájának
 • Rövid sterilizációs ciklusok (például gyors B program 20 perc alatt, beleértve a szárítást)
 
Biztonságos, megbízható sterilizálás és ideális száradás

Évek óta hangsúlyozzák a bakteriológusok az autoklávok száradásának fontosságát, különösen ott, ahol csomagolt eszközöket és textíliákat érintenek. A DAC Premium / DAC Premium Plus ideális a szárítási idők lerövidítésére és a szigorú EN 13060 előírások betartására. További sterilizációs paraméterek használatával a legmagasabb szintű biztonságot nyújtja, és minden fogászati ​​gyakorlatban az alapfelszereltség szerves részét képezi.

Frakcionált elővákuum

A frakcionált vákuum kiszívja a kamrát ismételten, váltakozva a szaggatott gőzbeáramlással, így biztosítva a levegő szükségszerű, rendkívül hatásos eltávolítását, még a kis fényű műszerekről és a porózus sterilizálókról is.

Vákuum utáni optimális szárítás

A DAC Premium / DAC Premium Plus mélysugárzása ideális módszer a szárítási idők lerövidítésére és optimalizálására.

 

Könnyű dokumentáció

A dokumentáció egyszerű a nagy színes érintőképernyővel és az intuitív működéssel. Akár az Ethernet interfészen keresztül közvetlenül, a gyakorlati hálózaton keresztül, a vonalkód címkék segítségével azonosítja a CF kártya vagy a NitraPrint naplónyomtató naplóinak kimenetét, a folyamatdokumentáció minden lehetősége nyitva áll Önnek. A munkafolyamatához legjobban illeszkedő lehetőséget választja, így minimálisra csökkenti az adminisztrációs feladatokat.

 
Folyamatirányítás

Minden programciklust dokumentálhat a beépített hálózati interfészen keresztül vagy digitálisan a NitraFlash CF kártyával. A DAC Premium / DAC Premium Plus nemcsak tökéletesen elkészített eszközöket kínál Önnek, hanem jogbiztonságot is nyújt.

 

 

NitraPrint: log nyomtató
A nyomtató a következő adatokat rögzíti:

 • kiválasztott program
  dátum, idő, aktuális tétel száma
 • a tényleges vákuum-, nyomás- és hőmérsékletértékek
 • a sikeres program befejezésének megerősítése
 • bármely megengedhetetlen eltérés
 
 

NitraPrint 60 cimke nyomtató

 • közvetlen kapcsolódás az autoklávhoz vagy a gyakorlati hálózatba való beépítéshez
 • dátum, idő, aktuális tétel száma
 • személyre szabott kiadás
   

NitraFlash CF kártya

A CompactFlash (CF) memóriakártya a kompakt méretű digitális adatokhoz; A CF szabványosított, vagyis bármilyen CF-résszel rendelkező eszközre helyezhető. A CF kártya olvasható, ha szükséges, bármely eszközzel, amely támogatja.

 
 

Letölthető dokumentumok