Axeos

A legváltozatosabb 2D/3D készülék nagy látómezővel és kiemelkedő képminőséggel a széles skálájú kezeléseket végző rendelőknek.

Tapasztalja meg a különbséget

Az Axeos – nagy volumenű és kiváló képminőségű 2D / 3D specialista rendszer széleskörű szolgáltatásokat kínáló rendelőknek. A legteljesebb funkciókkal rendelkezik az összes Dentsply Sirona extraoral röntgenkészülék közül. A kiemelkedő képminőség és a személyre szabott 3D mezőméretek mellett a készülék teljes mértékben a páciens kényelmére van optimalizálva. Minőséget képvisel a teljesítmény és a kényelem területén egyaránt, a beépített harapásrögzítőnek és a hangulatfénynek köszönhetően díjnyertes dizájnnal rendelkezik.

 

4 mezőméret, még több lehetőség

Az Ön igényeinek megfelelően kialakított mezőméretek Ø 5 x 5.5 cm-től Ø 17 x 13 cm-ig

  • 5 x 5,5 cm – kis területen való lokalizációra, pl. endodonciai esetek vagy önálló implantátum
  • 8 x 8 cm – alsó- és felső állcsont fogazatának leképezéséhez, pl. többszörös implant tervezés
  • 11 x 10 cm – megmutatja a teljes fogazatot, a bölcsességfogakkal együtt
  • 17 x 13 cm – leképezi a teljes fogazatot, mindkét oldali állkapocsizületet és az arcüregi régiót a sella turcicáig

 
3D képek 
DCS – Egyedülálló élesség a legapróbb részletekig

A Direct Conversion Sensor (DCS) megreformálta a panoráma felvételek standardját. A röntgensugarakat azonnal elektromos jelekké alakítja – szemben a konvencionális rendszerekkel, nincs jelveszteség a fénykonverzió során. Ez minőségibb képinformációt nyújt Önnek. Az eredmény, egyedülállóan magasszínvonalú éles képek, még extrém alacsony dózis esetén is.

A képen egy röntgenfelvétel látható DCS technológiával és anélkül.

 
Autofókusz – Kiváló képek manuális állítás nélkül

A megfelelő fókusz elengedhetetlen a kiváló panorámás röntgenfelvételek készítéséhez. Az autofókusz funkcióval automatikusan a lehető legélesebben fókuszált képet kapja. A Dentsply Sirona radiológiai készülékek több ezer külön képet készítenek egyetlen ciklus alatt, a program automatikusan azonosítja azokat a területeket, ahol az állcsont éles képet mutat. További manuális lépések nélkül a képek már teljes élességgel jelennek meg.

 

Okos kapcsolatok egy okos rendelőhöz

A Sidexis 4 programot számos jól átgondolt kezelőfelület, valamint készülék- és szoftver kapcsolat jellemzi. A rendelő összes digitális lehetőségét kezelheti a szoftverrel, miközben leegyszerűsíti és bővíti virtuális kommunikációs csatornáit. 

A Dentsply Sirona képalkotási megoldásaival nemcsak minőségi készülékeket kínálunk, hanem olyan lehetőségeket, amelyek biztosítják Önnek a szükséges eszközöket és támogatást, hogy pácienseinek a legjobb ellátást nyújthassa.

 

Páciens pozícionálás

Magas minőségű képek és kényelem a páciens és az asszisztens számára. A rendszer biztosítja a szükséges eszközöket a minőségi felvételekhez a kezelési terv számára, valamint nagy hangsúlyt fektet az ergonómiára és a kényelemre a felvétel készítése során. A harapásrögzítő automatikusan segít a páciens fejének helyes dőlésszögbe állításában, ezzel az occlusalis síkra pozícionálva, ebben segít még a hárompontos fejtámasz, valamint  az erős fogantyúk a stabil pozíció biztosításához. 

 

 

 

Háttérfény

Az Axeos hangulatfény funkciója kellemesebb élményt biztosít páciensei számára. Több mint 35 féle színválasztékkal tökéletesen illeszkedik a modern rendelői megjelenéshez.

 

 

Kefalometriás képek

Az Axeos lehetőséget kínál arra, hogy a kefalo kar bármikor felszerelhető legyen. Ahhoz hogy biztosan elférjen a röntgenszobában, a kar felszerelhető az egység jobb vagy bal oldalára is.

Valamennyi fogszabályozási igényt kielégítő kefalo programok

Dedikált szenzorának segítségével laterális, szimmetrikus posterio-anterior, vagy anterio-posterior vagy akár carpus képek egyaránt készíthetők. A diszlokált fogak helymeghatározásához használhatja az alacsony dózisú 3D funkciót is.

 

Autofocus – a legjobb képek teljesen automatikusan

A kiváló élesség eléréséhez elengedhetetlen a megfelelő fókusz. Az állkapocsnak a készülék éles képrétegében kell lennie. Ehhez az Orthophos több ezer önálló képet hoz létre egy fordulat alatt, és automatikusan felismeri azokat a területeket, ahol az állkapocs optimálisan van elhelyezve. Ezek egy teljes képen jelennek meg – manuális lépések nélkül.

 
Letölthető dokumentumok