CEREC Primemill

Kiválóság egyszerűen

 

Minőség

Az új elektronika, szoftver, motorok és mechanikai elemek kombinációja finomabb felbontáshoz és fokozott dinamikához vezetnek. Ez kiemelkedően pontos széleket és felszíni részleteket hoz létre a restaurátumon, a szuperprecíz eredményért.

Az új, nagyon pontos, 0,5 mm-es faragóeszköz megbízhatóan hozza az elsőosztályú klinikai eredményeket. Váltson Extra fine faragó funkcióra a magasszintű részletgadagságért az occlusalis fissurákban és a hidak interdentalis területein.

 

Gyorsaság

Gyorsaságra és precizitásra fejlesztve, az új CEREC Primemill megörökölte elődei  erejét és teljesen új magaslatokba emelte a teljesítményt.

Mostantól Super Fast módban faraghatja cirkónia pótlásait körülbelül 5 perces idővel, így kevesebb mint a felére csökkentve a feldolgozási időt. A továbbfejlesztett marási mód a magasminőségű üvegkerámia anyagokhoz szintén gyorsabb lett a korábbiaknál. Az eredmény? Elégedett páciensek és nagymértékű produktivitás.

 

Kényelem

Az új 7”-os érintőképernyő lépésről lépésre átvezeti a felhasználót a különböző munkafolyamatokon,  kulcsfontosságú karbantartáson és más rutin feladatokon egyaránt, így teljes nyugalommal rábízhatja másra a faragást. A beépített blokk-szkenner új, időtakarékos funkció, mellyel beszkennelheti az adott blokk anyagát a megfelelő mátrix kódokkal és rögzített információkkal, mint a típus, méret, szín és cirkónia nagyítási faktor. Minden CEREC Primemill fúróeszköz színkódolt, RFID csippel ellátott, melyet az RFID eszközolvasó felismer és megjeleníti az eszközök állapotát a kijelzőn, jelezve a felhasználónak, ha azok esetleg cserére szorulnak. Ez biztosítja, hogy az fúrók mindig optimális szinten teljesítsenek.

 

Változatosság

Üdvözöljük egy olyan világban, ahol fürödhet a választékban! Az új CEREC Primemill kombinálja a nedves- és száraz faragást, valamint a nedves marást. Bármilyen indikációról legyen szó, a CEREC Primemillel szélesskálán választhat anyagokat ellenőrzött partnereinktől, ezzel rugalmasságot és kiszámíthatóságot nyújtva Önnek, hogy biztosíthassa a legjobb kezelést páciensei számára.

Válasszon a gépi megmunkálás teljes spektrumából, ahol megtalálhatja a cirkónia száraz és nedves faragását vagy az üveg- és hibridkerámiák nedves marását is.

 

 

Új szint a faragásban

A CEREC Primemill új szintre emeli a felhasználóbarát működést. Új design és műszaki adottságok teszik még könnyebbé a rendszer beépítését a rendelőbe.

Innovatív LED fény

Mutatja a készülék állapotát és a faragás vagy marás folyamatát

Új fiókos kialakítás

Közvetlen hozzáférést biztosít a fúrókhoz és a kiegészítőkhöz

Változatos anyagok

Válasszon a CAD/CAM anyagok széles választékból

 
Digitális chairside fogászat. Újragondolva.

Az új, osztályában legjobb faragóegységgel és a CEREC Primescanhez tartozó automatizált, intuitív szoftverrel egy igazán jövőbiztos megoldással szerelheti rendelőjét.

  • A teljesen új CEREC: A CEREC rendszer legújabb generációja még magasabb színvonalat biztosít, így egyszerre nyújthat pácienseinek együléses kezelést és kitűnő minőséget.
  • Egyedülálló megoldás: A CEREC rendszer világszintű elemekből áll össze, melyek tökéletesen kapcsolódnak, hogy biztosítsák a megszakítás nélküli munkafolyamatokat. A CEREC Primescan, Cerec Software 5 és CEREC Primemill segítségével a digitális chairside fogászat gyorsabb, könnyebb és megbízhatóbb, mint eddig bármikor.
  • Kiemelkedő eredmények: 35 év folyamatos fejlesztés után a CEREC olyan lehetőségeket nyújt, melyekre szüksége van többféle indikáció magabiztos kezeléséhez, mindezt kiemelkedő eredményekkel.
  • Az új CEREC Primemill amellett, hogy zökkenőmentesen kommunikál a többi CEREC készülékekkel, jól is néz ki. Letisztult kinézetével tökéletesen illeszkedik egy haladó gondolkodású rendelőbe.