Intraoral PSP szkenner

Xios Scan

Kis változás. Nagy hatás.

A Xios Scan könnyű bevezetést jelent a digitális röntgenfelvétel világába. Ha filmről digitálisra szeretne váltani anélkül, hogy fel kellene adnia a kipróbált és bevált munkamódszereit, a képalkotó lemezek technológiája számtalan lehetőséget kínál. A digitális képalkotás számos előnyét a sötétkamra és vegyi anyagok nélkül is megtapasztalhatja, miközben a fogorvos és az asszisztensek folytathatják megszokott munkamenetüket.

 

 

Előnyök
 • Kiemelkedő képminőség a hatékony diagnózis érdekében
  A Xios Scan speciálisan a szkennerhez tervezett lemezekkel működik, 22 lp/mm felbontással.
 • Karcmentes letapogatás a reprodukálható képminőség érdekében
  A karcolódás mentes lemezzel jobb diagnózist érhet el, még állandó használat esetén is.
 • Intelligens szoftver integráció a könnyű használhatóság érdekében
  Minden releváns beállítást először a Sidexis 4-ben hajtanak végre, maga a beolvasási folyamat automatikusan elindul, amikor a képalkotó lemez a szkennerbe kerül.
 • Kipróbált és tesztelt minőség, okos dizájn
  Német gyártmányú minőséget és kompakt kialakítás, kis helyen is elfér.

 

A legjobb digitális képminőség és a legegyszerűbb munkafolyamat

A Xios Scan legfeljebb 22 lp/mm elméleti felbontásban működik. Az eredmény rendkívül éles és részletgazdag képek – a pontos diagnózis ideális feltételei. A képeket közvetlenül a Sidexis 4 szoftverhez továbbítják, ahol lehetőség van tovább értékelni és diagnosztizálni. A szoftver egyszerű vezérlésével a röntgen későbbi szerkesztéshez (élesség, fényerő, kontraszt) egyszerűen megjeleníthető.

 

A Xios Scan használata nagyon egyszerű, jól átgondolt rndszerének köszönhetően.

Minden  beállítást először a Sidexis 4-ben hajtanak végre, maga a beolvasási folyamat automatikusan elindul, amikor a képalkotó lemez a szkennerbe kerül. Ha a képalkotó lemez véletlenül helytelenül van behelyezve a szkennerbe, a szkenner automatikusan észleli ezt, és nem történik felvétel. Ez segít elkerülni a felesleges újrafelvételt.

A lemezbehelyezés mechanizmust úgy tervezték meg, hogy a képalkotó lemezek ne legyenek terhelés alatt. Maga a beolvasási folyamat során a lézeralapú beolvasási folyamat megakadályozza a semmiből történő semmivé válást. Így a lemezek rendkívül hosszú élettartamúak – az optimális képminőség és a kevésbé lemezes megrendelések akár állandó használat mellett is.

A legtöbb higiénés munkafolyamat

A lap behelyezése a szkennerbe, a munkafolyamat egyszerű és higiénikus. Nincs kapcsolat a használt higiénikus hüvely és az adagolótálca között. És maga az egység úgy lett tervezve, hogy különösen könnyen tisztítható legyen (nincs üreg, nincs lyuk).

 

 
Galéria
Letölthető dokumentumok
 • 3D röntgen család prospektus (angol nyelvű)