Xios XG szenzor

Xios XG Supreme és Xios XG Select

Magas fokú ellátást és biztos diagnózist biztosít a Xios XG szenzorokkal

A Xios XG az iparág vezető képminőségét adja. A kiváló képminőség önmagában jelentősen javíthatja a diagnózist és a betegek elfogadását. A széles választékkal, képjavító képességekkel és szolgáltatási és támogatási rendszerrel rendelkező Xios XG nagyon jól befolyásolhatja azt, ahogyan Ön és betegei látják az egész  rendelőt.

 

 

Jelentős előnyök

 • Azonnal elérhető kiemelkedő képminőség
  33 lp/mm elméleti felbontás és 15 μm pixel méret, ami az iparág vezető képminőséget biztosítja, várakozási idő nélkül.
 • Több lehetőség, hogy illeszkedjen a kezelőhelyiségeibe
  3 szenzor méret, 3 kábelhossz, WiFi vagy USB csatlakozás … minden moduláris kialakításon alapul, amely lehetővé teszi a szenzorok új igényeknek való megfelelését.
 • Robosztus és cserélhető kábel
  Prémium anyagok, magas színvonalú gyártási folyamatok és egyedi kialakítás, amely lehetővé teszi a kábel cseréjét perceken belül.
 • Rendelői képalkotás
  A munka során integrálja a kezelőegységet az intraorális röntgenegységekkel és szenzorokkal.

 

Egyszerű, inspiráló képalkotás

Éles, részletes képminőség, ami nem hasonlítható össze más digitális szenzorral. Az intraorális szenzor páratlan tisztaságot, élességet és részletességet biztosít a digitális radiográfiához.

 
33lp/mm elméleti felbontás

A kiemelkedő képfelbontás elengedhetetlen az élek meghatározásához, a káriesz és más hibák azonosításához. A 33 lp/mm elméleti felbontás mellett a Xios XG Supreme az iparág vezető felbontását és minőségét kínálja.

 

A saját rendszere a saját feltételei szerint

A Xios XG nagy rugalmasságot kínál, így könnyen illesztheti be a digitális képalkotási megoldásokat a rendelőbe. A szenzor méretek és a kábelhosszúságok, az USB és a WiFi csatlakozások széles választékával mindent az Ön igényeinek megfelelően alakíthat ki. Teljes kompatibilitás, egyszerűen integrálható számos praxisprogrammal. Könnyen lépést tarthat a felmerülő változásokkal anélkül, hgoy a teljes rendszert le kéne cserélnie. Ez azt jelenti, hogy ez egy hosszú távú befektetés.

Az egyedülálló cserélhető kábel

A szabadalmaztatott DIY kábelek cseréjének köszönhetően a felhasználók az elkövetkezendő évek kiemelkedő képminőségét élvezhetik. A kábelek az új szenzorok árának töredékébe kerülnek és bármikor megvásárolhatók – egy tartalék kábel biztosítja, hogy ne legyen kiesése a termelékenységben, kábel sérülés esetén sem.

 

Galéria
Kapcsolódó téma  
 
Dinamikus élesítés slider

A dinamikus élesítés slider és a feladat specifikus képjavítások segítségével öt különböző diagnózishoz egyedi élességet, fényerőt és kontrasztot állíthat be.

  Párhuzamosító technika

Ez a technika az intraorális röntgendiagnosztika mai standardja. Diagnosztikai előnyei klinikailag bizonyítottak.

 
Szenzor pozícionálás