Primescan

 

 

Primescan intraorális szkenner
Élvezze a szkennelés szabadságát

Újradefiniálja a pontosság és sebesség fogalmát: A Primescan mindenféle kezelést lehetővé tesz, az egyetlen fogtól a teljes fogívig. A Primescan alkalmazásával az intraorális szkennelés most pontosabb, gyorsabb és egyszerűbb, mint valaha.

 
 
 
Teljeskörű elégedettség

Kitűnő választás kiváló eredményekért: a Primescan a digitális fogászat tökéletes kiindulópontja. Nem számít, hogyan szeretné megtervezni a munkafolyamatait, a Primescan lehetővé teszi a hatékony digitális munkafolyamatok elérését – akár rendelői gyakorlatban akár a preferált laborjaival együttműködve.

Jól megtervezett és tökéletesen kompatibilis: A nagy teljesítményű intraorális szkenner mellett az új Acquisition Center is elérhető. Ezek együttesen egy rendkívül hatékony és kényelmes rendszert alkotnak – igényeinek kielégítése két egyedi szoftverkonfigurációval:

 • Primescan AC Connect szoftverrel: a már meglévő laborjaival együttműködve
 • CEREC Primescan AC with CEREC szoftverrel: teljes rendelői munkafolyamat támogatás / együléses fogászat

 

 

Primescan előnyei

Kortárs designja értéket, pontosságot és kiváló teljesítményt biztosít.

 • Pontosság
  Szkennelés kiváló pontossággal: innovatív Smart Pixel Sensor és dinamikus mélység szkennelő technológia a tökéletes élességért, akár 20 mm-es mélységig is.
 • Használhatóság
  Az összes fogászati anyag és a nehezen hozzáférhető területek könnyű szkennelése: a megnövekedett látómező nagyobb területeket jelenít meg, azonnali pontossággal.
 • Sebesség
  Gyorsabb szkennelés: több mint 50.000 kép rögzítése másodpercenként és a szoftver által igényelt adatok gyors feldolgozása.
 • Kapcsolat
  A munkafolyamat felgyorsítása: a zökkenőmentes és nyitott adatátviteli lehetőségnek köszönhetően a laborok és más partnerek azonnal nagy felbontású modellt kapnak.
 • Higiénia
  Legyünk úrrá a fertőzésen: három különböző “védőhüvely” közül választhat – autoklávozható és eldobható verziók.
 • Új megjelenés
  Intelligens funkciók és nagyobb kényelem: intuitív használat 16:9-as értintőképernyőn és érintőpadon a tökéletes ergonómia érdekében.

 

Pontosság

Az innovatív Smart Pixel Sensor több mint 1.000.000 3D-s pontot dolgoz fel másodpercenként, így fotorealisztikus és nagyon pontos adatokat készít. A Primescan a piacon elérhető legpontosabb intraoral szkenner. Dinamikus mélységmérő technológiája tökéletes élességet és kiemelkedő pontosságot biztosít, akár 20mm-es mélységben is – abszolút előny a mélyebben fekvő indikációknál.

A Primescan hihetetlen adatsűrűséggel történő szkennelésének köszönhetően teljes 3D-s képet nyújt mindenről, ami a látómezőbe kerül – már az első szkennelésnél.

 

Sebesség

Gyorsítja a folyamatot: a Primescan egyedülálló technológiája lehetővé teszi a több adat gyorsabb feldolgozását nagyobb felbontásban. A Primescan intelligens feldolgozása biztosítja a szoftverrel való optimális interakciót, pontosan továbbítja az adatokat, amelyeket a szoftvernek el kell végeznie. Az eredmény: A teljes 3D-szkennelési modellek azonnal megjelennek, függetlenül attól, hogy milyen gyorsan szkennel.

A zökkenőmentes és nyílt adatátviteli lehetőségeknek köszönhetően a laborok és más partnerek nagy felbontású modelleket kapnak egy pillanat alatt. A Primescan használatával élvezheti a szabadságot, hogy a legjobb munkafolyamatokat válassza az Ön és betegei számára.

 

Használhatóság

Élvezze a szkennelés szabadságát: A Primescan lehetővé teszi a szkennelés azonnal elkezdését. Folyamatosan melegen tartja magát a ködmentes szkenneléshez – ami azt jelenti, hogy bármikor készen áll a munkára. Nehéz szögek? Nehezen hozzáférhető területek? Fényes felületek? Nem okoz nehézséget a Primescan számára. A megnövelt látómezőnek köszönhetően nagyobb területeket képezhet le azonnali pontossággal. A kiváló szkennelési eredmények azonnal megjelennek az új Acquisition Center érintőképernyőjén.

Ellenőrizze a higiéniát: három különböző védőtasak garantálja, hogy mind a rendelői, mind az általános higiéniai követelményeknek megfeleljen. Választhat rozsdamentes acélt, zafír üveggel autoklávozható opcióként. Egyszer használatos eldobható tasakok is rendelhetők.

 

Minden részletében feltűnő: az új Acquisition Center

Az új Acquisition Center egy modern fogorvosi munkaállomás. Érintőpaddal és 16:9-es széles mozgatható érintőképernyővel rendelkezik, így rendkívül intuitív és ergonómikus munkaállomást kínál.

Előnyök:

 • Érintőképernyő és érintőpad a legkényelmesebb, intuitív használathoz
 • Mozgathatóság a tökéletes ergonómiai pozicionáláshoz
 • Smart Hygiene koncepció a gyors és könnyű fertőtlenítéshez
 • Mobilitási koncepció a teljes mobilitás érdekében több mint 60 perces akkumulátor töltöttséggel

 

A Primescan két egyedi szoftverkonfigurációval érhető el:

Primescan AC Connect szoftverrel:

 • Támogatja az adatátviteli lehetőségeket a már meglévő laborjaival együttműködve
 • Biztonságos és titkosított adatátvitel a Connect Case Center  beérkezett üzenetein keresztül
 • Egyszerű  frissíthetőség a teljes chairside megoldáshoz
 • Érintőkijelzős és intuitív felhasználói felület

CEREC Primescan AC CEREC szoftverrel:

 • Teljes rendelői munkafolyamat támogatás az együléses fogászathoz
 • Rugalmas adat exportálási lehetőségek
 • Automatizált munkafolyamat az Artifical Intelligence-nek köszönhetően
 • Érintőkijelzős és intuitív felhasználói felület

 

 
Letölthető dokumentumok