inLab CAD/CAM

Megoldások fogtechnikai laborok számára

A digitális fogászati ​​folyamatoknak tükrözniük kell a ma létező fogorvosi és anyag felhasználási lehetőségek sokaságát. Fel kell készülniük a CAD/CAM által támogatott teljes fogászati ​​munka kezelésére is a jövőben. A szoftver és hardver összetevők rugalmas kombinációjával az inLab számos páciens-specifikus megoldást tesz lehetővé a tervezés és az anyagfeldolgozás számára, kiterjedt anyag felhasználási kínálattal.

Szkennelés

Hagyja, hogy az ultra precíz inEos X5 asztali szkenner a kiváló minőségű fogtechnikai munka kiindulópontja legyen – egy kényelmes, precíz digitális protézis munkafolyamat számára. Vagy használja a Sirona Connect-ot, hogy közvetlen digitális lenyomatot kérjen a fogorvostól.

Tervezés

Eszközei révén az inLab CAD szoftver virtuális tervezést tesz lehetővé minden protézis indikáció területen – és így kielégíti a modern fogtechnikusok igényeit a legkorszerűbb tervezési szoftver megoldásokhoz.

Gyártás

Az anyagok sokfélesége tökéletesen illeszkedik az inLab MC X5 és az inLab MC XL egységek megmunkálási lehetőségeihez. Anyagtól függően támogatják az Ön által megtervezett restauráció marását, csiszolását, nedves vagy száraz feldolgozását.

 
Szkenner, szoftver, fréz egység,  anyag

A Dentsply Sirona inLab összetevőit a fogtechnikusok napi rutinjára optimalizálták. 

  • Rugalmas: A házon belüli és a központi gyártás között bármikor választhat
  • Nyílt: Használja a DentsplySirona CAD/CAM összetevőit egy rendszerként vagy ötvözze más gyártók megoldásaival
  • Változatos: A változatos anyagfelhasználás nagyobb teret enged a napi munkavégzés során
  • Gazdaságos: Használja ki a gazdaságossági lehetőségeket, amelyeket a rendszer variálhatósága tesz lehetővé
     
   

Szkennelés

Az inEos X5 teljesítménye és pontossága, mint önálló digitális eleme a labor termelésnek vagy a digitális házon belüli munkafolyamat részeként, az alapját képezi a későbbi restauráció magas színvonalának.

   

Tervezés

Az inLab CAD szoftver számítógéppel támogatott tervezési lehetőségei számos indikációt lefednek. Akár veneer, inlay, onlay, korona, híd, vagy implantátummal ellátott restaurációról van szó, megvan a választás lehetősége, hogy szabadon azt tervezze, amit szeretne.

   

Gyártás

A funkcionális és esztétikai fogpótlás “legjobbja” a fogorvos és a fogtechnikus közötti tökéletes együttműködésen alapul – a beteggel együtt. A digitális restaurációval kapcsolatos munkafolyamatok során a harmonizált inLab CAD/CAM összetevők döntő jelentőséggel bírnak, megbízható minőséget biztosítanak a kívánt restaurációhoz.

   

CAD/CAM anyagok fogászati laborok részére

A DentsplySirona az InLab termékcsaládhoz szabott anyagok széles választékát kínálja, amelyek megfelelnek a minőségi és gyártási elvárások magas követelményeinek.

 

 
Letölthető dokumentumok