Szkennelés a CEREC-el

CEREC Omnicam
Szkennelés könnyen

Pormentes szkennelés, páratlan kezelés és pontos 3D szkennelés természetes színben! A karcsú kialakítás és könnyű súlya miatt a CEREC Omnicam jól illeszkedik a kezébe, így a szkennelés egyszerűbbé, intuitívabbá és ergonómikusabbá válik, mint valaha. Ezenkívül lehetővé teszi a beolvasott fogak színének meghatározását a CEREC szoftverben.

 

 

CEREC Omnicam előnyei
  • Pormentes szkennelés
  • Precíz 3D képek természetes színekkel
  • Páratlan kezelés
  • Egyszerű fogszín meghatározás

 

 

Pormentes szkennelés

A CEREC Omnicam lehetővé teszi a természetes foganyag és az gingiva bevonatmentes vizsgálatát. Kellemesebbé és időtakarékosabbá teszi a lenyomatvételt, mint valaha.

 

Ergonómikus és hatékony szkennelés

A vékony kialakításnak és a kompakt kamerának köszönhetően a hátsó fogak beolvasása nem jelent problémát. Függetlenül attól, hogy a páciens ülő vagy fekvő helyzetben van-e, a felső és az alsó állkapcsokat ergonómikusan vizsgálhatja anélkül, hogy módosítaná a természetes munkapozícióját. 

 
Digitális lenyomatvétel, mint folyamatos videó feldolgozás

Egy digitális lenyomatvétel elkészítése a CEREC Omnicam segítségével egy folyamatos video feldolgozás. Egyszerűen fogja meg a szkennert és vezesse a CEREC Omnicam-t közel a fogak mentén. Nincs szükség időigényes előkészületekre egy precíz szájon belüli lenyomatvételhez.
 

 

Precíz 3D képek természetes színekkel

A precíz 3D modell lehetővé teszi, hogy egyértelműen megkülönböztesse a preparációs határokat és a gingivát. Ez lehetővé teszi a pontos tervezést a következő fázisban a CEREC szoftverrel.

 

ÚJ:  színmeghatározás

Az új Shade Detection funkció lehetővé teszi, hogy az egyes fogak árnyalatát elemezze a CEREC Omnicam segítségével. Nagy segítséget nyújt a restauráció árnyalatának megfelelő  kiválasztásához. 

 

Gyors és precíz teljes íves szkennelés

A vezetett szkennelés  segít, hogy hogyan kell egy digitális lenyomatvételt elkészíteni az egész állkapocsról gyorsan és precízen. A szoftver könnyen elsajátítható: a részletes utasítások megmutatják mikor mit kell csinálni, így a lenyomatvételt könnyen rábízhatja az asszisztensére. A digitális adatok lehetővé teszik a gyors exportálást a fogszabályzóknak vagy laboroknak.

 
Letölthető dokumentumok