Jobb páciens élmény a Dentsply Sirona képalkotással

Dr. Jonathan Fordtól nem idegenek egy sikeres rendelő hosszútávú folyamatai. A családi rendelőjükben tanultakat immár saját kaliforniai rendelőjében alkalmazza. A Ford Dental Group nagy hangsúlyt fektet páciensei egészségére egy meleg és barátságos környezetben, amelynek kialakítása a páciensek könnyű ellazulásáért felel. Dr. Forddal ültünk le arról beszélni, hogy a Dentsply Sirona képalkotó megoldásai hogyan járultak hozzá sikeréhez.

Miután eldöntötte, hogy szeretné bővíteni rendelőjét, Dr. Ford a fogszabályzás felé nyitott, és elkezdte használni a CEREC® rendszert, amely forradalmasította rendelőjét, és exponenciális növekedést eredményezett. Új technológiák bemutatásakor gyakran merülnek fel kétségek a bevezetés előtt. Előfordulhat egy nehéz tanulási görbe és kihívást jelenthet a technológia beillesztése a már meglévő rendelői folyamatokba. Dr. Ford megjegyezte azonban, hogy a CEREC és a Dentsply Sirona képalkotás könnyen használható. Mivel ezek a technológiák tökéletesen illeszkednek egymáshoz, a felhasználó átengedheti a gondolkodást a technológiának.

 

Ma már Dr. Ford rendelőjében elérhető az Orthophos SL, a CEREC® PrimescanTM, a CEREC® Omnicam, a CEREC PrimemillTM és a CEREC® MCXL, hogy digitális fogászati megoldásokat kínálhasson. Habár már CEREC felhasználó volt, CBCT-be is befektetett, hogy fejlessze rendelője hatékonyságát és fokozza a páciensélményt. Továbbá Dr. Ford 2020. januárjában implantátumokkal kezdett foglalkozni. Ez a döntés monumentális volt. „Az implantátumok hozzáadása a praxisomhoz önmagában megmentette a rendelőmet a COVID 19 pandémia alatt. A különböző lezárások alatt voltak olyan időszakok, hogy csak csontpótlást és foghúzásokat tudtunk végezni, ami lehetővé tette, hogy nyitva maradjunk és elérhetőek legyünk pácienseinknek.” magyarázza Dr. Ford.

 

Dr. Ford és csapata javítani tudták a páciensek edukálását az Orthophos SL CBCT rendszerrel. Most már vizuális segítséggel informálja pácienseit olyan potenciális problémákról, mint az alvási apnoé, ami által könnyebb megérteni a megfelelő képalkotás és diagnózis fontosságát. CBCT-vel a rendelő túl megy az oktató jellegű javaslatokon, mivel pontosan megmutatja pácienseinek mi történik, amikor fájdalmuk van és hogy a javasolt kezelés mily módon tud segíteni. „Az Orthophos SL használatával a rendelőben csökkent a páciensek ellenállása az új kezelésekkel szemben és végérvényesen jobb élményt nyújt mind a klinikusnak, mind a páciensnek.”

 

Dr. Ford azt mondta rendelőjének portfólióbővítése az implantátumokkal, ahol Astra Tech Implant System® EV-t és más Dentsply Sirona anyagokat használ, segített növelni rendelője jövedelmezőségét. Hozzáteszi „nincs annál értékesebb, mint implantátumot behelyezni. A Dentsply Sirona eszközkészletével lerövidíthettem az implantátumokhoz és koronákhoz szükséges időt, ezzel megerősítve a csapatomat és több időt hagyva a páciensek kiszolgálására. Valamint a jelentős megtakarítással készíthető csavaros rögzítésű implantkoronák mindenki számára előnyösek.” Dr. Ford rendelője 48%-kal nőtt az előző évhez képest.*

 

Dr. Ford értékeli az irányított kulcsnélküli rendszert, amit az Astra Tech EV kínál bizonytalanságok nélkül. A rendelő gyorsan szembesülhetett az új rendszerek nyújtotta előnyökkel a hónapokig vagy évekig tartó tanulás, hibaelhárítás és adaptálódás nélkül!

Ma már Dr. Ford és csapata még többre képes. 2021-ben további újításokat terveznek a rendelőben, hogy még fejlettebb implantációs eljárásokkal bővíthessék portfóliójukat.

* A 2020-as és 2019-es bevételek összehasonlítása alapján