Xios AE

A fejlett technológiás Xios AE intraorális szenzor támogatja a hatékony és hatásos munkafolyamatot. Segít a lehető legjobb kezelést nyújtani és egy kiváló kezelési élményben részesíteni pácienseit. Kombinálja a kiváló képfelbontást az optimalizált adatolvasással és exkluzív, innovatív filter funkciókkal, hogy maximalizálja a diagnosztikai sikerességet.

 

Több részlet a diagnosztikai siker maximalizálásáért

A Xios AE szenzorok támogatják a magas klinikai teljesítményt a magasszintű képminőséggel és a fejlett filteres képjavítással, hogy kiemelje a fontos anatómiai képleteket és fokozza a pontos és részletes diagnózis lehetőségét. Alacsony zajszintű felvételek, jobban látható részletek, és dedikált szűrők olyan indikációkhoz, mint az endodonciai esetek vagy a fogszuvasodás, lényeges előnyt nyújtanak a diagnosztikai bizonyossághoz és segítik a valódi magabiztosságot a kezelés értékelésében. Az okos kapcsolatokkal a hardware és a Sidexis 4 software között, Ön tökéletes partnert tudhat rendelőjében.

 

Előnyök áttekintése

Xios AE intraorális szenzora gyorsan válik kedvenc munkaeszközévé. Hatékonyan és fennakadás nélkül integrálható munkafolyamatába. Fedezze fel az előnyök sorát rendelője számára.

 

Kiemelkedő képminőség

A Xios AE elméleti felbontása 33 lp/mm és pixelmérete 15 µm. Kombinálva a dedikált filtereket és a fokozott dinamikus tartományt, mely támogatja az állandó képminőséget, Ön kiváló röntgenfelvételekhez jut, melyek támogatják diagnózisát, az előhívási vagy szkennelési folyamatra való várakozás nélkül.

 

Robusztus design és biztonságos befektetés

A Xios AE intraorális szenzort évekig tartó rendszeres napi használatra tervezték és tesztelték, hosszú életciklust biztosítva a készüléknek. A szenzor tartós designját premium anyagok és magasszínvonalú gyártási folyamatok biztosítják. Minden szenzor egy ultrahanggal hegesztett szenzorházzal és egy erősített, cserélhető kábellel rendelkezik.
Több lehetőség, hogy illeszkedjen kezelőhelyiségeihez

A Xios AE tervezésekor figyelembe vették, hogy könnyen személyre szabható legyen, támogatva egyéni munkafolyamatait. 3 szenzorméret (0, 1 és 2) és 3 kábel hosszúság (90 cm, 180 cm, 270 cm) választható.

 

Chairside képalkotás

A röntgenkészülék és szenzorok beépítésével a kezelőegységébe, igazából felnőhet a teljes chairside fogászati megoldáshoz.

 

Továbbfejlesztett USB adattovábbítás

Az új USB 3 interfész gyorsított információkiolvasást és optimalizált adattovábbítást biztosít szenzora és képalkotó software-e között. A védett csatlakozók további tartósságot nyújtanak a mindennapi rendelői használatban.

Emelje intraorális képalkotását magasabb szintre a Xios AE-vel

„Szenzorok sorát használtam már az évek során, de az új AE szenzorral a Dentsply Sironától azonnal láttam a fejlődést a képminőségben. A fejlett filteres feljavítással és optimalizálással magabiztos vagyok, hogy minden szükséges klinikai részletet látok a pontos diagnózishoz.”
Dr. Douglas Schultz, Kansas, USA

 

Megnövelt dinamikus tartomány

A megnövelt szenzorérzékenység és a kiterjesztett alacsony dózisra optimalizált felvételi spektrum ideális láthatóságot és diagnózist biztosít csökkentett besugárzás mellett. Alul-exponált képeket sikeresen ellensúlyoz, állandó képminőséget és rugalmas dózisleadást biztosítva.

 

Az Ön rendszere, az Ön elvárásaihoz

A Xios AE intraorális szenzorokat igazán modulárisra tervezték, így kínálva rugalmasságot a digitális képalkotási megoldások személyre szabásához rendelőjében. A széleskörű választási lehetőségekkel a szenzor méretétől a kábelhosszig kiválaszthatja a technológiát, amely legjobban lefedi igényeit. Ezen túl minden platform elemet úgy terveztek, hogy kompatibilis és könnyen integrálható legyen számos rendelői menedzsment programba. Mindezek segítségével lépést tarthat a változó igényekkel anélkül, hogy meg kéne változtatnia teljes rendszerét. Ez azt is jelenti, hogy befektetése éveken keresztül biztonságban lesz.

 

Három szenzorméret

A Xios AE szenzor az alábbi három méretben érhető el:

  • 2. Méret: Felnőtt szárnyas felvételek és felnőtt egy fog
  • 1. Méret: Egyetlen fog felvétele kisebb felnőtteknek, keskeny szájpadú pácienseknek és szárnyas felvétel nagyobb gyermekeknek
  • 0. Méret: Gyermekfelvételek
 
Könnyű kábelcsere

Ha a kábel megsérül, annak cseréjét teljesen házon belül, néhány perc alatt elvégezheti. A kábelek cseréje egyszerűen, két csavar kicsavarásával történik, ezzel Ön időt spórol, és minimalizálja a kieső hatékonyságot, miközben megvédi befektetését.

 

 

Magasan specializált – Minden típusú szakember számára

A Dentsply Sirona Imaging Solutions-nél, nem csak minőségi készülékeket terveznek, de olyan megoldásokat is, mellyel ügyfeleinknek megadhatjuk azokat az eszközöket és támogatást, amellyel a lehető legjobb kezelést nyújthatják pácienseiknek. Ezekkel hatékonyan és intuitívan elérheti röntgenfelvételeit, támogatja a kezelést és lehetővé teszi rendelőjének egy szélesebb, biztonságosabb szolgáltatási kör elérését.

 
Xios AE – Minta felvételek

1569425280173

 
Dinamikus élesség kontroll és feljavított felvételek

A kiemelkedő képminőség csak a kezdet a Xios szenzorokkal. A dinamikus élesség kontroll lehetővé teszi a felhasználónak a röntgenkép módosítását a Sidexis 4 programban és saját igényeihez adaptálni azokat. Négy különböző vizsgálati mód érhető el: általános fogászat, endodoncia, parodontológia és restauratív. Egyedien konfigurálhatja a software-ben az olyan megjelenített paramétereket, mint az élesség, fényesség és kontraszt, hogy illeszkedjen saját preferenciájához.

Egy vizsgálati mód kiválasztását követően a releváns paraméterek alkalmazásra kerülnek a röntgenfelvételen. Ez segít értékes időt spórolni a diagnózishoz és további magabiztosságot nyújt a kezelés analízisében.

 

Szenzor pozícionálás