3D képalkotó egység

Galileos Comfort Plus

A CBCT a legigényesebb szakembereknek

A 3D képalkotás forradalmasította a fogászatot. Ma már bizonyos fogászati specializációk nem működnek 3D nélkül. Egy CBCT készülék, mint a Galileos Comfort Plus, mindent megad amire szükségünk lehet: könnyű elhelyezés, alacsony sugárterhelés, nagy mezőméret (15 cm), kitűnő szoftvermegoldások, amelyek támogatják a munkafolyamatokat, új lehetőségeket kínálnak.

Előnyei
 • Széles körű lehetőségek 15 cm átmérővel
  A CEREC felhasználók egyesíthetik a digitális lenyomataikat a 3D röntgen adatokkal egyedi tervező szoftverekkel: Galileos Implant (implantológia), SICAT Function (TMJ rendellenességek) és SICAT air (alvási apnoe kezelés)
 • Modern betegkommunikáció beépített arcszkennerrel
  A páciensek könnyebben azonosítják magukat arcvizsgálattal, mint röntgenfelvétellel, így jobban megismerhetik a kezelésre vonatkozó ajánlásokat
 • Tökéletes munkafolyamat
  Minimális tanulási görbe és maximális gyakorlat hatékonysága az intuitív kezelőpanellel, az egyszerű beteg pozicionálással, valamint az optimális integrációval, a Sidexis képfeldolgozó szoftverrel
 • Befektetési biztonság kipróbált és tesztelt minőségi alapokkal
  A Galileos Comfort Plus hároméves Townie-díj győztesnek választották

 

 
Egy egység. Minden SICAT kezelési megoldás.

A Galileos Comfort Plus az egyetlen olyan egység, amely hozzáférést biztosít az összes SICAT kezelési megoldáshoz – legyen az integrált implantológia, alvási apnoe vagy TMD kezelés

 
Kiváló és egyszerű működés

Nem számít, hogy a röntgenkészülék a helyiségbe hogyan állítható be – forgatható és dönthető EasyPad garantálja az intuitív egység használatát köszönhetően a gombok és szimbólumok könnyen látható beállításának.

 
15 cm sférikus térfogat

A Galileos Comfort Plus minden olyan képinformációt tartalmaz, amelyre szüksége lehet, diagnosztikai eset, egy sebészeti eset vagy egy alvási apnoe kezelés.

 
MARS rekonstrukciós szoftver

A sugárzást át nem eresztő tárgyak, mint például a fémek torzulást okozhatnak. A MARS szoftver automatikusan felismeri és csökkenti ezeket, ezzel egy jobb diagnózist érhetünk el, második röntgen sugár nélkül.

 
Opcionális arcszkenner

Röntgenfelvételek készítésénél az opcionálisan integrált arcszkenner ábrázolja a beteg arcfelületét. Ez a reális ábrázolás érthetővé teszi a kezelőorvosokat a betegek számára, és bizalmat ébreszt a szakértelemben.

 
3D képalkotás
 Letölthető dokumentumok