2D/3D hibrid egységek

2D/3D hibrid egységek Orthophos SL, Orthophos XG

Többet látni. Többet csinálni.

Függetlenül attól, hogy a zászlóshajó megoldást választja néhány igazán forradalmi technológiával (Orthophos SL 3D) vagy a világszerte legnépszerűbb 2D / 3D hibrid egységet (Orthophos XG 3D), mindig a legalacsonyabb dózis mellett a legjobb képminőséget kapja a jobb, biztonságosabb és gyorsabb fogászat érdekében.

A Dentsply Sirona Imaging szoftver Sidexis 4-el kombinálva a gyakorlatot számos kezelési lehetőséggel gazdagítja több szakterületen, implantológiában, endodonciában és alvási apnoe kezelésben.

 

Szembetűnő előnyök
 • Hatékony diagnosztika rendkívüli képminőségnek köszönhetően
  Az ALARA elv betartása mellett 2D/3D hibrid megoldásaink biztosítják, hogy a lehető legalacsonyabb dózissal számoljon az adott jelzéshez szükséges képminőségre.
 • A könnyű kezelhetőségnek köszönhetően reprodukálható eredmények
  A stabil páciens pozicionáló rendszereket, valamint az intuitív kezelőpanelt arra tervezték, hogy minimálisra csökkentsék a tanulási görbét és támogassák a gyakorlat hatékonyságát.
 • A bizonyított minőségnek köszönhetően megbízhatóan működtetheti gyakorlatát
  Büszkén “Made in Germany” és világszerte több mint 100.000 alkalommal értékesítettünk, biztos lehetünk abban, hogy az Orthophos egységek a legmagasabb szintű megbízhatóságot képviselik.
 • Tágabb gyakorlat a modern kezelési megoldásokkal
  Intelligens kezelési megoldásunk tökéletes társa a röntgenkészüléknek, így új lehetőségeket kínál a gyakorlat kínálatához, most vagy később.

 

3D képalkotás: tapasztalja meg a különbséget!

A 3D-s technológia egyre inkább megalapozott a fogászati ​​rendelőkben világszerte. A pontosabb diagnózisok és a kezelés magyarázataihoz a 3D röntgensugarak számos előnnyel járnak. Az Orthophos XG 3D és az Orthophos SL 3D néhány másodperc alatt több száz egyedi képet készítenek a 3D röntgensugárral. Ezen adatok felhasználásával a szoftver egy 3D képet generál az állkapocs részről. “Virtuális túrát” tud készíteni a beolvasott kötetről és értékelni az adatokat minden dimenzióból.

 

3D képek
2D/3D hibrid készülékek
 
Orthophos SL 3D

A legváltozatosabb 2D/3D hibrid készülék forradalmi technológiával és szabadalmaztatott helymeghatározási megoldásokkal rendelkezik. Opcionális kefalo-kar.

  Orthophos XG 3D

Egyszerűen megbízható. Minden nap. Ez és az design, tökéletesen illeszkedik a napi feladatokhoz. Az Orthophos XG 3D a világ legnépszerűbb 2D/3D hibrid készüléke.

 

2D/3D készülékek jellemzői
 
Különböző méretek

A 3D-s felhasználók választhatnak a 8×8 cm-es képméret (ideális általános fogorvosok és implantológusok számára), vagy a 11×10 cm-es képméret közül, melyek tovább bővítik a rendelő által kínált kezelések sorát a páciens teljes fogazatáról készült felvételekkel. A következő méretek elérhetők: 5×5,5 cm, 8×5,5 cm, 8×8 cm,11×8 (alsó állkapocs), 11×7,5 cm (felső állkapocs), 11×10 cm.

 
Nincs visszacsillogás a MARS-on

A fém tárgyak kihívást jelentenek a 3D képalkotásban. A sugárzást át nem eresztő tárgyak árnyékot és csíkot hoznak létre.  A fémrestaurációs pácienseknél a torzulás miatt a diagnosztika problémát jelenthet. A MARS szoftver jelentősen csökkenti a fém torzulásokat a 3D képeken. Ez lényegesen javítja a kép minőséget és megkönnyíti a diagnosztikát. 

   
HD mód

Az általános beállításokban a Dentsply Sirona képalkotó egységek SD (Standard Definition) üzemmódra vannak állítva, a képminőség és a dózisérték tökéletes egyensúlyban van a mindennapi gyakorlatban. Bizonyos indikációknál, pl a finom gyökércsatornák megjelenítéséhez a nagy felbontású (HD) mód szükséges esetén elérhető egy gombnyomással.

 
Páciens pozícionálás

Biztonságos működés, könnyű pozicionálás, magas képminőség. A szabadalmaztatott harapásblokk automatikusan meghatározza a páciens fejének megfelelő dőlését, a pácienst gyorsan elhelyezi az okkluzális síkban, a 3 pontos fej rögzítéssel és a stabil fogantyúkkal stabil helyzetet biztosít.

 
2D panoráma képalkotás: forradalmi technológiák 

Annak ellenére, hogy a 3D-s röntgensugarak egyre nagyobb számban fordulnak elő a fogászati ​​rendelőben, sok esetben a 2D képalkotás még mindig helye van, nagy mértékben a sugárhigiénia miatt. Ez a modern fogászati ​​diagnosztika legfontosabb eleme. A képminőség javulásával kapcsolatban a 2D technológiában rendelkezésre álló lehetőségek messze nem merülnek fel. A Dentsply Sirona 2D-s röntgensugaras készülékei köszönhetően a technikai innovációknak, amelyek páratlan éles képeket és műveleteket tesznek lehetővé.

 
 
Kefalometriás képalkotás

Az ORTHOPHOS XG 3D és az ORTHOPHOS SL 3D egyaránt ellátható kefalometriás karral (jobb vagy bal oldalra). Kefalo programok, amelyek minden ortodontikus igényt lefednek. Egy szenzor használatával oldal nézeti és szemből nézeti képeket kapunk. Az elmozdult fogak esetén a 3D röntgenfunkciók segítségével meghatározhatja a fogak eredeti helyét.

 
Letölthető dokumentumok